Loading...
Harzspots Ferieplanlægger
Spots Navn Type Sted Dato  

Teater og scener i Harzen

Oplev smukke og unikke teaterforestillinger på de mange scener og teatre i Harz-regionen. Vi tilbyder dig en oversigt over alle scener og teatre i Harzen samt yderligere oplysninger om programmet, forestillingerne og spilleplanerne. Teaterscenen i Harzen er kendetegnet ved de legendariske spillesteder og underholdende stykker i en unik ramme. Disse tilbyder alle, unge som gamle, den rette kulturelle oplevelse. Teaterinteresserede har et stort udvalg i Harzen: Fra højklassede koncertrækker eller skuespil- og eventyrforestillinger til musikteater er næsten alt repræsenteret på Harzens teaterscene.

Et af de mest kendte teatre i Harzen er utvivlsomt Harzer Bergtheater i Thale på Hexentanzplatz. Talrige eventyr og legendariske historier er vokset op omkring det fabelagtigt smukke bjergteater. Det er også det højeste og ældste friluftsteater i Tyskland og har en fantastisk smuk og teatralsk unik naturomgivelse. Kun få kilometer længere væk, midt i Bode-dalen, ligger Waldbühne Altenbrak, hvor der om sommeren afholdes teater- og musikfestivaler.

Et besøg værd er også Nordharzer Städtebundtheater, som i 1992 opstod ved en fusion af Stadttheater Quedlinburg og Volkstheater Halberstadt. Siden da har det flerstemmige teater været drevet under fælles kunstnerisk ledelse. Ud over de fire scener i de to byer finder der yderligere forestillinger sted på det førnævnte Harzer Bergtheater Thale samt på Waldbühne Altenbrak. Når man udforsker Harzens teatre og scener, bør man ikke gå glip af et besøg i Goethesalen i Baumannshöhle i Rübeland. Goethesalen i Baumannshöhle er Tysklands eneste underjordiske naturscene og byder på en absolut fascinerende naturkulisse blandt de farvestrålende belyste stalaktitter. Gennemse det kulturelle udbud på teaterscenen og udforsk de fantastiske spillesteder i Harzen!

 


back-to-top